რას ვაკეთებთ
ჩვენ ვაწარმოებთ სუფრის ყურძნის წითელ და თეთრ სახეობებს, რომელიც ყველაზე მეტად გავრცელებული ჯიშებია მსოფლიოში და დიდი პოპულარობით სარგებლობს მომხმარებლებში. 2 ჯიში უწიპწოა: რეგალი - Matilde Regal (თეთრი) და კრიმსონ სიდლესი - Crimson Seedless (წითელი), ხოლო 2 სახეობა წიპწით: რედ გლობი - Red Globe (წითელი) და იტალია მუსკატი - Italia Muscat (თეთრი).

არ მოვიხმართ ჰერბიციდებს, რითაც მაქსიმალურად ვუფრთხილდებით გარემოს და ჯანმრთელობას. ჩვენი გამოყენებული პროდუქცია სრულიად შეესაბამება საერთაშორისო სტანდარტებს. ვიყენებთ მხოლოდ „ბაიერის“ და „აგრო სფერო“ ს პროდუქციას.
ადამიანური რესურსი
ვენახის მუდმივად აკვირდება და უვლის 23 ადამიანი. სეზონზე დასაქმებულთა რაოდენობა დღეში 50-100 ადამიანამდე იზრდება. ისინი მონაწილებენ მოსავლის კრეფის, დაფასოებისა და შენახვის პროცესში. დასაქმებულთა უმრავლესობა ქალია
საწარმოო ხაზი და მაცივარი
მოკრეფილი ყურძნის მტევნები თავსდება პოლიპროპილენის ყუთში მოთავსებულ პოლიეთილენის შესაფუთ მასალაში. კრეფის შემდეგ ყუთები გადაინაცვლებს სამაცივრე მეურნეობაში, რომელიც გაივლის წინასწარ გაგრილებას და ინახება შესაბამის ტემპერატურულ და ჰაერის ფარდობითი ტენიანობის პირობებში.

საბოლოო პროდუქტის გაცემამდე ყურძენი გაივლის სორტირების ეტაპს, სადაც ხორციელდება ყურძნის დანაწევრება თანაბარი წონის/ზომის მიხედვით, რის შემდეგაც სტანდარტული ყურძნის მტევნები ლაგდება კლიენტის მოთხოვნის მიხედვით შესაბამის შესაფუთ მასალაში.

შესაძლებელია მოკრეფილი ყურძნის გაცემა წინასწარი გაგრილების, ცივად შენახვის, დაფასოება/შეფუთვის ეტაპების გამოტოვებით - კლიენტის მოთხოვნის შესაბამისად.